Speed dating Barcelona

Estàs Solter/a?

Tens ganes de trobar parella? No ho dubtis més i apunta’t a les nostres Multi Cites Express, ara amb la col·laboració de Speed Dating Barcelona

Entre 6 i 12 persones del teu mateix sexe tindreu l’oportunitat de conèixer durant 7 minuts, a les mateixes persones del sexe oposat, i d’una edat similar a la vostre, mentre us preneu una copa. Que no et convenç… sols has d’esperar que al cap de 7 minuts soni la campaneta…i canvi de parella! Mai més sabreu res l’un de l’altre (ni tan sols els noms!). Se t’han fet curts els 7 minuts? Has sentit feeling amb algú? T’agradaria seguir coneixent-vos?

Al final de les cites podràs escollir a les persones amb qui t’agradaria tenir una cita més relaxada. Si coincideix que la mateixa persona també t’ha escollit a tu… us donarem els vostres noms i telèfons perquè pugeu tenir aquesta segona cita! I si la persona que a mi m’ha agradat no m’ha escollit? Recopilarem de manera anònima les primeres impressions que has causat al sexe oposat i t’ho farem arribar. Així sabràs quins son els teus punts forts i quins aspectes pots millorar.

Les cites i la copa a partir de 20 euros! I si vens acompanyat/da tindràs un bon descompte!

Properament!

I si no has trobat el teu, contacta'ns i t'informem.