lubricant crema catalana

Lubricant Crema Catalana

Lubricant de crema catalana

Per fi a la venda el meu nou producte estrella, el lubricant de crema catalana. A un preu increïble! Si l’adquireixes durant aquest mes, obtindràs un descompte del 28%, quedant solament per 18€.

Després d’unes intenses negociacions, he aconseguit l’exclusivitat de venda a tot Catalunya, per tant, si el vols ho tens molt fàcil. Només ha s d’entrar a la meva web de venda de productes eròtics Vibracions i fer la comanda. En menys d’una setmana en rebràs a casa.

Si vols saber més sobre aquest producte, aquí tens una petita descripció:

És molt millor que el teu lubricant habitual, ja que llisca i dura més, sense deixar restes quan s’asseca i s’elimina fàcilment amb aigua. Es pot usar per sexe vaginal, anal o oral!

També es pot utilizar com oli per massatges eròtics.

Comestible! Descobreix un sabor autèntic i únic: la CREMA CATALANA. Pot ser consumit per celíacs i diabètics, ja que no conté glúten ni sucre.

El seu efecte calor excita i no molesta.

Fet a base de glicerina (base aquosa), es compatible amb preservatius i juguets eròtics.

Lubricant de crema catalana, no deixis passar l’oportunitat.

 Lubricant crema catalana

Montse Iserte

Hola soc la Montse. Sí, jo també escric per al meu blog! Fa anys que dedico a la psicologia i a la sexualitat en concret. Intento donar el meu punt de vista més personal en tots els articles que he escrit i que escriuré

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *