Montse Iserte

Montse Iserte

Em dic Montse Iserte i Jené, i sóc psicòloga especialitzada en teràpia sexual i de parella. Per tant treballo en tot allò que està relacionat amb la sexualitat, des d’ informar, promoure, resoldre problemes, vendre productes i donar consell a les persones.

I és que el sexe interessa i ens acompanya a tots des que naixem fins que morim. I tenim dret a estar formats i informats també dins d’aquest àmbit que forma part de la nostra satisfacció i salut. Perquè el sexe i els sentiments formen part de la qualitat de vida. I no sempre tenim la llibertat per poder abordar el tema de manera professional, pròxima i oberta.

Sóc una apassionada de la meva feina perquè em permet fer una mica de quasi tot el que es pot fer en la meva professió:

Per una banda, tinc un despatx on atenc tota mena de casos, tant teràpies individuals com de relacions de parella,

Per altra banda, faig Speed Dating o Multi Cites Exprés, que consisteixen en tenir un mínim de 6 cites de 5 minuts cadascuna, com a primer apropament per decidir si vols continuar coneixent a la persona en una pròxima cita.

A més, fa anys que treballo en els mitjans de comunicació: tv, premsa escrita i especialment ràdio on he participat cada setmana durant més de 9 anys en el Matí i la Mare que el Va Parir parlant de sexe i parelles, i en el Bac Up, resolent dubtes i parlant de nous productes.

També fa més de 10 anys que faig els coneguts tapersex: reunions divertides on explico i dono a provar productes eròtics: joguines, gels estimulants, cremes, lubricants i tot el que us pugueu imaginar.

Tinc una botiga online per poder comprar tota mena de joguines i cosmètica eròtica còmodament des de casa!  També dues botigues eròtiques a Barcelona, anomenades Vibracions, una a Navas i l’altre a la Rambla de Poblenou on pots trobar una extensa gama de productes eròtics. Allà és on també imparteixo tallers, activitats i cursos relacionats amb el creixement personal i la sexualitat.