vibrador we vibe

Vibrador We Vibe per Parelles

Avui us recomano el model de vibrador més revolucionari del mercat, el vibrador we vibe 3! El primer vibrador el qual l’home deixarà de veure’l com a competència i es convertirà en el seu aliat! Un vibrador que per primer cop el pot utilitzar tan home com dona alhora… Pero per entedre com funciona anem per parts. El vibrador té forma de U. Una de les bandes de la U anirà a dins de la vagina, mentre que l’altre quedarà per fora estimulant el clítoris! La part que va a dins, és tan estreteta que permet alhora que hi pugui haver penetració del penis de l’home. Amb la qual cosa, permetrà a l’home sentir la vagina de la seva parella amb múltiples vibracions i intensitats (6 de diferents) i a la dona, sentir a més a més de la penetració del penis, vibració en el punt G (vagina), en els llavis i en el clítoris (la zona més important a estimular a una dona perque arribi a l’orgasme) estigui en la postura que estigui!!!

I això no és tot! A part d’estar fet del millor material que existeix al mercat, aquest vibrador és totalment submergible!!!!

Encara no en tens prou? Doncs això de ben segur que t’acaba de conveçer… Aquest teçer model incorpora comandament a distancia! A part de facilitar el canvi de ritmes, el podreu utilitzar com el tipic ou amb comandament a distancia, per poder jugar pel carrer i fer que la dona embogeixi de plaer… a diferencia dels ous vaginals, que sols vibren a dins de la vagina, aquest també vibrarà en el clítoris! Simplement irressistible!

I a més a més de ser molt discret, ve guardat en una capseta que alhora serveix per carregar tan el vibrador com el comandament a la corrent! Oblida’t de les piles!

T’ha agradat? Recorda que el pots comprar a la meva botiga on-line Vibracions o bé omplint el formulari que tens a continuació i en res el tindrás a casa a punt per hores i hores de joc i de plaer.

Montse Iserte

Hola soc la Montse. Sí, jo també escric per al meu blog! Fa anys que dedico a la psicologia i a la sexualitat en concret. Intento donar el meu punt de vista més personal en tots els articles que he escrit i que escriuré

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *