Especialitat en Teràpia Breu Estratègica

Si tens problemes amb la teva parella no dubtis i vine al meu despatx a Barcelona per resoldre tota mena de dubtes i solucionar aquells problemes que et generen conflictes a la teva vida. Sense dubte el vostre futur ha de ser fantàstic i jo us puc ajudar.

Tipus de Teràpia

Teràpia psicològica: ansietat, bloqueig, depressió, creixement personal, … 

Teràpia de parella: comunicació, distanciaments, …

Teràpia sexual: ejaculació ràpida, manca d’ereccions, dificultats amb l’orgasme, falta de desig, dolor, …

Tots aquests tipus de teràpia, estan enfocades en el concepte de Teràpia Breu Estratègica, que busca solucionar el problema del pacient o pacients, d'una manera ràpida, amb solvència i atacant el problema des de l'inici.

Reserva hora ara mateix de manera còmode i fàcil

Montse Iserte - Doctoralia.es

Fer el pas i decidir anar al psicòleg, no és una tasca fàcil, sobretot, per la por a afrontar el problema. Us animo a provar les meves teràpies, centrades en la brevetat i en atacar el problema des de l'inici, per obtenir fruits a molt curt plaç. Aquesta és, segons el meu criteri, la millor manera d'ajudar-vos a afrontar el problema. La teràpia sexual i de parella a Barcelona pot ser curta o llarga, tot depen del que vulgueu. 

 

Si voleu afrontar el problema ràpidament i obtenir resultats, Teràpia Sexual i de Parella a Barcelona amb Montse Iserte. 

 

Teràpia de Parella

Teràpia Sexual

 

Número de Col·legiada 14887