Tiempo de lectura: 2 minutos

Estimular el Punto G

Tant el punt G com l’ejaculació femenina han estat temes que encara a dia d’ avui segueixen despertat gran controvèrsia i polèmica sobre la seva existència per estimular el punt g de la dona.
Més que d’un punt, es tracta d’una zona, descoberta al 1950 pel ginecòleg alemany Ernest Granfenberg, de qui rep el seu nom. Es tracta d’una zona de teixit esponjós erèctil que es localitza al voltant de la uretra femenina, quan aquesta és estimulada. Es localitza a uns 3 cm a l’interior de la vagina, a la paret anterior, darrere de l’os púbic.
L’autoestimulació del punt G és francament difícil llevat que siguem contorsionistes. De totes maneres la millor manera d’intentar-ho és aconseguint primer una excitació elevada mitjançant l’estimulació habitual. En aquest moment si s’introdueixen dos dits a la vagina deixant el polze recolzat al pubis i pressionem com si volguéssim unir els dits que es troben dins de la vagina amb el polze, trobarem una protuberància rugosa que ens generarà la sensació de desig d’orinar. Un cop localitzat, és qüestió de seguir estimulant amb paciència i si se senten desitjos d’orinar apretar com si volguessim expulsar, pero sabent que realment no és orina el que expulsarem.

Estimulació

Ja que tal i com ja hem dit, l’autoestimulació del punt G és extremadament complicada, potser puguis demanar-li ajuda a la teva parella . Per a això, un cop la dona es troba excitada i estirada cap per amunt amb les cames obertes, permetrem a la parella introduir dos dits amb el palmell de la mà cap amunt i corbats cap a l’os púbic. Pot ajudar fer pressió amb l’altra palmell de la mà sobre la línia del bikini. Serà molt important que la dona vagi guiant sobre si sent una zona especialment sensible i que li genera desitjos d’orinar. Un cop localitzada la àrea es pot estimular pressionant repetidament.
En el cas de no tenir parella o de preferir-ho es pot utilitzar vibradors especialment dissenyats per estimular d’una manera directe. Aquests vibradors tenen la peculiaritat que el seu extrem és corbat. També hi ha cremes específiques per augmentar la sensibilitat de la zona que inclouen un llibret per aprendre a estimular-lo sola o acompanyada.
Sigui com sigui la manera d’estimular que escollim, en el moment de l’orgasme es pot produir la coneguda ” ejaculació femenina“, que serà més fàcil aconseguir- si tenim els músculs pubococcígis entrenats amb les boles xineses . Aquesta ejaculació que difereix molt en quantitats d’una dona a l’altra, és expulsada a través de la uretra. Es considera que es tracta d’un líquid clar similar al fluid prostàtic que es genera en les glàndules de Skene . L’orgasme que provoca és molt intens i profund.

Ningú neix après , però no dubtis que val la pena intentar-ho! I per això també posem a la vostra disposició un taller sobre el punt g. Així que no hi ha excuses per no començar l’any amb un nou aprenentatge!

Si vols aquesta crema, no dubtis a omplir el formulari.

Punt G