Tiempo de lectura: 2 minutos

Taller “Tècniques de masturbació masculina”

Les persones som animals d’hàbits, i en la qüestió de la masturbació no fem excepcions. Tots tenim una manera habitual de masturbar-nos, que per habituació, considerem la millor. Així que pot ser difícil trobar a algú que ens estimuli de la manera que nosaltres mateixos ho fem. Quan parlo amb homes sobre aquest tema, molts em diuen que ningú és capaç d’acariciar-los amb el plaer que obtenen quan s’ho fan ells sols: perquè no estrenyen suficientment, o ho fan massa fort, o per si toquen una zona que els hi resulta desagradable, o no la toquen, etc. Cada home és un cas diferent. – “Tècniques de masturbació masculina”

Saber jugar

No obstant això, hem de saber jugar les nostres cartes i d’aquesta aparent deasventatge treure’n profit. Així que aquest taller està destinat a qualsevol dona que vulgui sorprendre a la seva parella introduint novetats en l’art de la masturbació que ni tan sols ell s’imagina que puguin existir!

Es tracta d’un taller de 3 hores aproximadament a on us ensenyaré recursos, tècniques, actituds, complements, la importància de la comunicació i molts altres aspectes perquè descobreixis les claus per fer embogir a un home al llit!

Fins i tot tindreu les aportacions de les opinions de diferents homes amb qui he tingut el plaer de poder conversar sobre aquest tema per complementar el taller! Us imagineu que desenes d’homes s’hagin obert per poder dir que els hi agrada i que no!? Ara vosaltres també ho podreu saber!

Per les seves característiques -un taller amb poca teoria i molta pràctica– les places  són limitades i es realitzarà amb molt petit comitè, per tal de preservar la intimitat i perquè cada una de vosaltres pugueu treure-li el màxim de profit i sortiu d’aquest taller amb la certesa que esteu més que preparades per aplicar els nous coneixements adquirits.

Taller

Si sou un grup d’amigues, podeu demanar el dia, hora i lloc que més us convingui. Si per altra banda veniu pel vostre compte, sols heu de demanar plaça pel taller obert. Que no us venci la vergonya perquè estarem en un ambient agradable, distès i divertit.

Un taller ideal també per a regalar, per comiats de solteres, grups d’amigues, o per a qualsevol persona que tingui ganes de ser una deessa al llit!

Ho passarem molt bé i aprendrem encara més! I tot a un mòdic preu de 69 euros!!!

Per a més informació posa’t en contacte amb mi, a través de la pàgina de Contacte.

Taller “Tècniques de masturbació masculina”