Tiempo de lectura: 2 minutos

Nou Sex Shop a Girona – Un nou concepte de botiga

L’altre dia vaig descobrir una de les millors botigues que he estat mai, relacionades amb la salut íntima de la dona.

Passejant pel centre, vaig veure una entrada molt elegant, de color blau i a dins, llibres, nines, alguna copa menstrual i vaig pensat, què és aquesta botiga?

Vaig entrar i vaig descobrir un espai bonic, càlid, acollidor i elegant. Aborden la sexualitat des d’un punt de vista integral d’educació, salut i benestar basant-nos en el concepte slow, una alternativa a l’actual ritme de vida accelerat que portem i que defensa el poder trobar temps per assaborir cada instant.

Moltes persones associen un sexshop a una botiga fosca i amagada, en algún carreró amb llums de neó, on hi entra un home amb gavardina a comprar vídeos porno. Aquest tipus de sexshop estan enfocats principalment a l’home, les joguines són el centre de la botiga i a moltes persones els hi costa d’entrar perquè tot és massa explícit.

Dàlia pretén trencar amb aquesta visió de botiga amb un nou concepte. Començant pel seu nom, que no evoca sexe ni és de caire sexual, sinó en tot cas sensual, i que evoca flor, feminitat, delicadesa, dolçor, suavitat, frescor i natura.

En contraposició a la idea més generalitzada que es té d’un sexshop, a Dàlia han creat un espai bonic, càlid, acollidor i elegant.

I saben que a molta gent li costa parlar de tot això, així que ho tracten tot amb naturalitat, delicadesa i subtilesa. Un lloc principalment enfocat a la dona, a qui acompanyen en totes les etapes de la seva vida íntima (menstruació, embaràs, postpart, lactància, climateri i menopausa), però sense excloure-hi a ningú: totes les persones, dones, homes, parelles, joves i grans, son benvinguts a conèixer tot el que us oferim per gaudir d’una millor vida íntima.

sex shop girona

Molt més que un Sexshop a Girona – Carrer Santa Clara, 22