Tiempo de lectura: 3 minutos

Per fi i després de moltes hores de feina, a principis de setembre vam començar a posar en marxa els Speed Dating a Barcelona, a la nostra botiga de Vibracions.

L’experiència amb aquest tipus de cites ha set…

Brutal! La veritat és que m’ha sorprès gratament de la bona acceptació de tothom que hi participa. Quan expliques a la gent què son els Speed Dating, la veritat és que els hi agrada la idea, però per altra banda, tenen un punt d’incertesa i de vergonya en el moment de fer el pas, el “sí vull” participar-hi.

Intentem fidelitzar al màxim cada un dels clients i això implica tenir-los contents i per tant, trobar un grup adient a les seves “exigències” d’edat. Moltes altres empreses, el que fan és un grup obert, amb un rang d’edat d’entre 10 i 15 anys i vinga…a lligar! Nosaltres creiem que com més ajustat sigui el grup a les necessitats de cadascú més “match” hi poden haver.

Ja hem fet uns quants Speed Dating i voleu saber quantes coincidències, i per tant, quantes cites hi ha hagut?

Doncs espereu-vos a seguir llegint una mica més.

Podeu mirar quins Speed Dating hi ha programats i inclús reservar directament a través de la web. Reserva Speed Dating.

7 minuts per parella

Quan la gent arriba, sincerament, és el millor moment per nosaltres…veiem autèntiques cares de pànic! jajaja! Fora bromes, la gent o almenys una majoria, arriba amb els nervis a flor de pell, i què coi, és totalment legítim. Un cop els fem passar i els hi expliquem més en detall com anirà tot el tema de les cites ràpides mentre els hi servim una copeta de vi o cava, el tema ja es relaxa bastant. Un cop tothom ha arribat, que sempre hi ha els típics “tardons” els deixem sols i comença la màgia. 7 minuts per parella. Cadascú ha d’escriure coses bones i s’hi n’ha trobat de dolentes de totes les persones amb les quals ha estat i a partir d’aquí, triar si vol o no vol seguir coneixent aquella persona, fora de Vibracions.

Es crea tant bon rotllo, que en un 100% dels casos (2 de 2) després anem tots a sopar!!! I què millor que poder estar més estona amb aquella persona que t’ha fet “tilin”? Doncs res.

Després de més vi i la panxa plena, acomiadem la nit amb els participants a l’Speed Dating. Ells i elles, poden seguir la nit…i fer tot el que vulguin!

L’endemà enviem un mail personalitzat a cada un dels participants de l’Speed Dating Barcelona, amb un resum de lo bo i lo dolent que té i el/s telèfon/s dels “match” que hagi aconseguit. I ara sí…voleu saber quin % de “sí vull” tenim?

Segona cita

Més o menys, el 50% han tingut una segona cita, què us sembla??? Bé no? Doncs va…ja sabeu, solters i solteres de Barcelona…al lio! Veniu als Speed Dating de la Montse Iserte al local de Vibracions.

La veritat és que hi ha moltes altres empreses a Barcelona que fan Speed Dating, però cap, de 7 minuts i 6 parelles. La majoria intenten agafar el màxim de gent possible fins arribar a poder tenir més de 20 cites en una nit! Estem parlant de més de 3 hores de cites…realment, al final de l’event pots recordar alguna cosa?

La nostra proposta és molt diferent. Gent que busca gent del mateix tram d’edat, intentem que no hi hagi gaire diferència, si no, està comprovat que els match cauen empicats. 6 cites de 7 minuts comptant els 2-3 minuts de pausa entre parella i parella i l’ogranització inicial, fan un total d’una hora i 30 minuts. Després, i sense cap tipus de compromís ni comissió, oferim la possibilitat d’anar a sopar tots junts, per així, poder seguir coneixent a alguna persona que ens hagi agradat.

Penseu que més d’una vegada, els sopars serveixen per aclarir els gustos prèviament escollits. Cada cop, després del sopar, hi ha alguna persona que ens diu que NO vol conèixer a aquella persona que si que ha posat amb anterioritat que volia conèixer. Però no patiu, també es donen casos al revés.

Podeu veure els propers que ja estan programats i inclús fer la reserva a rtavés de la web al següent enllaç: Speed Dating Barcelona.

Va vinga, que us deixarem una foto d’un dels Speed Dating que vam fer fa poc…

Speed Dating