Tiempo de lectura: 2 minutos

Apps Sexuals

La tecnologia ha entrat en les nostres vides i és trist veure com sovint les relacions interpersonals queden desvalgudes pels mòbils d’ultima generació que et proporcionen milers de possibilitats d’entreteniment i oci. I les parelles no en son una excepció. Així que avui presentem 3 aplicacions Apps Sexuals (una de graciosa, una de curiosa i una útil) relacionades amb el món sexual perquè per fi puguem treure-li rendiment a tanta tecnologia.

3 Aplicacions

Icuenca

Comencem doncs per la inútil però graciosa… Icuenca, una brúixola que us ajudarà a trobar l’orientació adequada per poder dir la coneguda expressió “Et posaré mirant a Cuenca”, que per cert, si voleu saber l’origen d’aquesta frase, podeu mirar el següent enllaç.

Lickthisapp

Una segona aplicació és www.lickthisapp.com. Una web dissenyada per enfortir els músculs relacionats amb la pràctica del sexe oral a les dones o cunnilingus i així poder donar més estona de plaer a la parella! Disposeu de tres opcions de joc… un interruptor de llum que podeu obrir i tancar amb moviments ascendents i descendents; una maquineta de fer punta als llapis, on en aquest cas el moviment serà rotatori; i una Pilota a la qual li haureu de donar tants cops com sigui possible. A veure quantes vegades ho podeu fer sense descansar! Per fer-vos una idea més gràfica sobre aquesta aplicació us deixo un vídeo on podeu veure com en fa ús un senyor.

Kindu

I finalment la més útil de les que he trobat és Kindu. Una app creada per estudiants de medicina per aportar idees sexuals per a parelles heteros tot i que ara s’està desenvolupant la versió per a gais i lesbianes) per 1,79€.
El primer pas és contestar a les més de 600 preguntes que us planteja sobre posicions, joguines sexuals, interpretar rols, utilitzar menjar, parafílies, etc. Ho haureu de fer tan tu com la teva parella, però de manera individual i privada. Alguns exemples de pregunta són: “T’agradaria jugar a ser fotògraf i model?” ,“Comprar junts una joguina sexual?” “Que miréssiu una peli porno?” ,“Visitar un club de Sado-Maso junts?”
Hi ha tres opcions de resposta: Un “sí” contundent, un “potser, obert a discussió” o un “No, gràcies”.

Desitjos sexuals

Un cop obté les dades d’ambdós, fa el recompte i només us diu les propostes en què heu coincidit havent marcat una de les dues primeres opcions. Així que t’estalvies que s’enteri de desitjos sexuals que tu voldries però la teva parella potser troba aberrants!
Una altra de les utilitats d’aquesta app és que et diu el percentatge de coincidències i compatibilitat que heu tingut. I si no sabeu per on començar… hi ha una funció que t’escull a l’atzar alguna de les opcions en què heu coincidit!
Una manera d’explorar els desitjos sexuals amb la parella sense que tinguis vergonya o temor a exposar temes que podrien ser potencialment sensibles.
Doncs fins aquí una petita mostra dels centenars d’apps que existeixen. Si en saps alguna de bona, no dubtis en fer-nos-la saber també!

Apps Sexuals