Tiempo de lectura: 3 minutos

Sexe a l’aigua!

Estimats amics i amigues, hem iniciat ja la temporada d’estiu, el que significa més temps lliure, una de les condicions que afavoreixen les trobades sexuals. Si a això li sumem la poca roba que portem i que deixa al descobert els cossos morenets, l’únic handicap per no anar per feina pot ser la calor. Aleshores, quina millor època per complir una de les fantasies més comuns entre els homes i les dones i de passada refrescar-se una mica?: Sexe a l’aigua!

Moltes les possibilitats

Són moltes les possibilitats que se’ns ofereixen amb aquest element pel mig, però hem de conèixer els pros i els contres de la pràctica sexual en l’aigua perquè no acabi sent un complet desastre…
El millor lloc on iniciar-se és a la dutxa o a la banyera. És un espai on tindreu la vostra intimitat i podreu afegir elements sensuals com espelmes o música. També podeu utilitzar vibradors aquàtics  o fins i tot jugar amb diferents pressions amb el raig d’ aigua del telèfon de la dutxa (a una temperatura adequada)… ¡pot arribar a transportar-te a un orgasme!
Però s’ha d’anar amb compte amb dos factors: que no entri sabó a dins de la vagina i parar especial atenció a les relliscades! Ja que la millor postura és de peu, per no deixar-se els genolls clavats en l’intent, seria de gran utilitat tenir una barana on agafar-se així com els adhesius anti- relliscades.

Jacuzzi o Piscina

Un altre dels grans llocs a on ajuntar sexe i aigua pot ser al jacuzzi o a la piscina. Si teniu una de propietat, enhorabona! Si com per a la majoria, no és el vostre cas, heu de tenir en compte que si us enxampen en un espai públic, us poden multar per exhibicionisme! Cosa de la qual estic convençuda que per alguns de vosaltres aquesta prohibició farà que augmenti encara més el morbo…

Us resultarà més fàcil realitzar aquesta pràctica si us ajudeu recolzant-vos en les escaletes de la piscina, donat que la flotabilitat i la resistencia de l’aigua no juguen a favor nostre.

Les dones han d’anar amb especial precaució, ja que el clor i la flora vaginal no són bons amics i podria arribar a desequilibrar generant molèsties i infeccions.

Trosset de platja

Finalment tenim el mar. Si en aquesta època som capaços de trobar un trosset de platja amb una mica d’intimitat, podem jugar amb el vaivé de les onades a la vora del mar (amb la conseqüència de passar-te una setmana traient sorra d’arreu!), o bé entrant una miqueta més endins i ajudar-nos amb una boia o alguna embarcació baixeta que estigui amarrada al mar. La sensualitat està garantida, però hem de tenir en compte una vegada més que si el que volem practicar penetració, la sal i la sorra no seran els nostres millors aliats. Així que us animo a fer ús de la vostra imaginació per realitzar altres pràctiques masturbatòries alternatives que no impliquin tants problemes.

Factors Importans

Si tot i així el que realment us ve de gust és jugar amb la penetració, hem de tenir en compte dos factors importants:
El primer, que si es vol utilitzar preservatiu, aquest haurà de col·locar sempr abans d’entrar en contacte amb l’aigua i de la manera habitual indicada en les instruccions. Els estudis no semblen indicar que la seva fiabilitat es vegi massa alterada (sols una miqueta), però sí que una de les dificultats amb què ens trobem és que es pot sortir-se amb més facilitat… així que presteu-li especial atenció!
El segon factor a tenir especial cosideració, és que tot i que sembla el contrari, l’aigua dificulta la lubricació natural de la vagina, la resseca, i en conseqüència la penetració es pot tornar més difícil o fins i tot dolorosa. Però per a això existeixen els lubricants! Serà important que sigui un lubricant de silicona, ja que els de base aquosa (els més genèrics i fàcils de trobar) s’eliminen justament en contacte amb l’aigua.
Doncs bé, després d’aquests petits conselles que espero us puguin ser d’utilitat per a aquest estiu, a qui no li ve de gust una capbussada? Si ho desitgeu, podeu deixar un comentari explicant-nos les vostres experiències sensuals (o desastroses) a l’aigua i estaré encantada de compartir-les!
Un petó enorme i fins ben aviat!

Sexe a l’aigua!