Tiempo de lectura: 3 minutos

Boles Xineses – La Revolució!

Beneficis

Ja us he parlat moltes vegades dels beneficis que utilitzar boles xineses comporta pel nostre sol pelvià, repercutint a nivell de salut (evitar pèrdues d’orina, prolapses, preparar pel part, mantenir la vagina jove i lubricada, etc.) com a nivell de plaer (tens control per fer la vagina més estreta, el que significa més sensibilitat per a tu i per a la teva parella, i a mes pots obtenir orgasmes més forts i desencadenar-los amb més facilitat).

Us vull presentar un aparell que m’ha enamorat per diverses raons. Acaba d’entrar al mercat i podríem dir que és l’evolució de les típiques boles xineses: està especialment dissenyat per a les moltes dones que em comentaven que els hi feia angunia sortir al carrer portant-les posades o fins i tot que no tenien temps per passejar amb elles.

Doncs bé, l’Smart Kegel és un artefacte de forma semblant a unes boles xineses petitones, fetes de silicona molt suau, que s’introdueixen a la vagina. En comptes de treballar amb el pes i el teu propi moviment al caminar (com és el cas de les boles xineses), aquestes noves boles incorporen diverses vibracions especifiques per treballar el sol pelvià. De manera que les pots utilitzar tant estant asseguda a l’oficina, com estirada mentre fas la migdiada, etc.

Vibració

boles xineses

Pots activar la vibració de manera manual (polsant un botó), però et resultarà molt pràctic saber que el teu mòbil pot actuar com a comandament a distancia a través de la app gratuïta que posen a la teva disposició. La sincronitzes amb les boles a través del bluetooth i llestos!

A la app hi trobaràs un magnífic entrenador virtual, intel·ligent i personalitzat que t’ajudarà a escollir entre els 6 cursos disponibles i a progressar mitjançant premis i jocs. Molt motivador! Aquest personal trainer, que si vols et pot guiar a través de la seva veu, també realitzarà un seguiment de l’activitat feta, t’avisarà de quan et toca entrenar de nou o fins i tot de quan t’ha de venir la regla!

I si el que vols és divertir-te, has de saber que pots sincronitzar les boles amb la teva musica perquè vagin vibrant al ritme, o pots estar parlant per skype amb la teva parella i que la teva veu controli la vibració, o fins i tot podem sincronitzar les boles amb el mòbil de la parella i que sigui ell/a qui ens connecti i modifiqui les vibracions des de qualsevol lloc del mon! Les possibilitats son infinites!

Nivells

I no pateixis per quedar-te sense piles perquè es carrega a traves de USB!

Vols saber més sobre els 6 cursos disponibles? Cadascun té 4 nivells (iniciació, mig, alt i màster):

Debutants: Nivell inicial per a dones amb poca experiència sexual que desitgen millorar el sol pelvià. Practicant els exercissis millorarà la seva vida sexual.

Lluna de mel: Ideal per a dones amb experiència sexual, que passin moltes hores assegudes, no facin esport o tinguin sobrepès. Aquest curs pot ajudar a superar l’enfonsament dels músculs del sol pelvià. Els exercissis diaris ajudaran a tonificar els músculs del canal vaginal i a augmentar la irrigació sanguínia en l’àrea genital.

Planificant un bebè: Per a dones que volen quedar-se embarassades, aquests exercissis tonificaran els músculs de la vagina i facilitaran el part. Serà més probable que no sigui necessària una episiotomia i en conseqüència, menys dolor. Pot prevenir prolapses dels òrgans interns i ajuda a prevenir la pèrdua d’orina al esternudar o tossir.

Mares primerenques: Per a dones que acaben de parir, i volen rejovenir els músculs del sol pelvià, donat que després del part, la mida de la vagina canvia i les parets vaginals perden elasticitat. Estar embarassada produeix un estres extra als músculs, i el part fa que quedin donats de sí. Aquest curs pot ajudar a enfortir els músculs el sol pelvià i millorar la vida sexual de la parella.

Recuperació muscular: Recomanat per tractar a dones amb incontinència urinària.

Amant calenta: Per a dones amb més de 3 anys d’experiències sexuals. Aquest curs pot augmentar la lubricació i fer la vagina més estreta per millorar el plaer sexual. Ajuda a obtenir orgasmes més forts i llargs.

Noves boles

Com pots veure, son ideals per a qualsevol dona, tingui l’edat que tingui i estigui en una situació o altre de la vida. Així que no ho dubtis més i fes-te amb les teves noves boles!

Característiques: Pes: 52 gr. Dimensions: 8,4cm de llarg, 3,4 cm ample.

Pots adquirir l’Smart Kegel en l’apartat de Boles Xineses.

Boles Xineses – La Revolució!