Tiempo de lectura: 2 minutos

We Vibe Unite

En blogs anteriors us vam presentar el vibrador We Vibe per parelles, per les seves característiques úniques ha estat una revolució en el sexe en parella. Doncs si pensàveu que no es podia millorar, arriba l’últim model de la marca We Vibe Unite. Manté tots els avantatges de l’anterior a més d’incorporar millores en el disseny.

we vibe unite

Com l’anterior té forma de U. Una de les bandes de la U anirà a dins de la vagina, mentre que l’altre quedarà per fora estimulant el clítoris. La part que va a dins permet alhora que hi pugui haver penetració del penis de l’home. A part d’estar fet del millor material que existeix al mercat, aquest vibrador és totalment submergible!

La Novetat

we vibe unite 1

La principal novetat del Unite és la seva forma més prima, suau i flexible que s’adapta al cos de cada persona i el fa més còmode per ambdós, d’aquesta manera permet estimular amb potents vibracions el clítoris i el punt g en qualsevol postura deixant les mans lliures per altes coses…També incorpora un comandament a distancia que a diferència de l’anterior model només té un botó, així és més fàcil d’utilitzar i canviar entre 10 modes de vibració únics (quatre modes més que l’anterior), per tant, és més fàcil variar l’experiència i adaptar-la al teu plaer. A més, funciona a 3 metres de distancia, així gràcies a la seva nova forma que s’ajusta millor a la vagina el podreu utilitzar com el típic ou amb comandament, per poder jugar en llocs públics i fer que la dona embogeixi de plaer… a diferencia dels ous vaginals, que sols vibren a dins de la vagina, aquest també vibrarà en el clítoris!

Intensifica el placer

Amb el Unite podràs intensificar el plaer en parella gaudint de totes les vibracions en les vostres postures favorites. Altre aspecte a destacar és que dura fins a 60 minuts de joc i és recarregable perquè mai et quedis sense jugar!

I tot això, per només 89€!!! A què esperes per provar-lo? Aconsegueix-lo a la nostra botiga on-line o a les nostres botigues físiques i comença l’any visquen noves sensacions!

We Vibe Unite – El nou model econòmic de We Vibe