Tiempo de lectura: 2 minutos

Crema Estimulant Holy Mary

Crema extremadament estimulant per genitals, mixte, feta amb oli de llavor de marihuana. Aplica unes gotes d’aquesta magnífica crema en format de spray, i no hauras de fer res més que preparar-te per alucinar amb les sensacions que et provocarà durant més de mitja hora, la crema més extrema del mercat: calor, mini explosions, com si et trepesin pels genitals, sensació peta-zetas, formigueig, etc. És comestible i compatible amb preservatiu. Atreveix-te a provar la meva nova crema preferida! Descobreix-ho en Crema Estimulant Holy Mary.

Si busques sensacions d’alt voltatge, diferents, potents i molt molt estimulants prova l’últim de la marca NUEI “Oh! Holy Mary“!

Estimulant

Oh! Holy Mary” és un oli genital unisex estimulant, potent i de llarga durada, que conté oli de llavor de Cànnabis Sativa en la seva composició, provocant un efecte totalment desconegut fins al moment.

aceite-estimulante-de-cannabis

Una sola gota de “Oh! Holy Mary” aplicada en el clítoris o en el gland fa que s’iniciï un efecte de formigueig molt intens, acompanyat d’una intensa sensació de calor, semblant a tenir una mà invisible que contínuament t’està tocant o a un potent vibrador entre les cames.

La Majoria de gels estimulants només generen efecte de fred o de calor, però “Oh! Holy Mary” produeix una sensació totalment diferent. L’efecte barreja sensacions formigueig i de succió, sensibilitzant al màxim la zona i incrementant notablement la intensitat de l’orgasme, potenciant les sensacions fins al final. Els seus efectes poden durar fins a 45 minuts allargant al màxim el plaer.

No t’ho perdis i compra el teu per poder comprovar-ho per tu mateix!!
El pots comprar a la botiga on-line o directament a les nostres botigues físiques.

Ingredients naturals

A l’igual que tots els productes NUEI, la composició de “Oh! Holy Mary” és a base de ingredients naturals, sense parabens y sense sucres, sent la seva ús apte per a diabètics, celíacs i vegans.

Mode d’ús: aplicar 1 gota en el clítoris o gland i fer un massatge suaument perquè la pell ho absorbeixi. En 15-30 segons (pot variar més segons la persona) s’iniciarà l’efecte de formigueig. Els seus efectes poden durar 30-45 minuts. Producte molt concentrat. Utilitzar poca quantitat.

Crema Estimulant Holy Mary