Tiempo de lectura: 3 minutos

Cunnilingus – Com tornar-les boges amb la boca! 

Una de les millors maneres de proporcionar orgasmes molt intensos a una dona es fent-li sexe oral / cunnilingus. Encara que la cultura coitocentrista en la que vivim el sexe oral continua sent considerat com a part dels preliminars, sense ser conscients que es una de les pràctiques preferides entre les dones, fins i tot per a moltes dones es l’única manera de tenir orgasmes assegurats. Per això cada cop més està deixant de formar part dels preliminars per contemplar-se com el centre d’una relació sexual, així que es important saber com fer-ho!

Com tot en el sexe, la teoria es molt senzilla: llepar, acariciar, mossegar, amb la boca, llengua, llavis; la vulva, clítoris, entrada vaginal… Però la pràctica no és tot tant fàcil, si vols perfeccionar les teves tècniques sexuals i deixar-les bocabadades continua llegint!

 1. Postures

Abans de començar, escull una postura còmoda, potser has d’estar una estona i ningú vol que paris al millor moment! Algunes de les més habituals són:

 • La dona estirada amb les cames obertes i els genolls doblegats. Es pot col.locar un coixí sota la pelvis (o pujar les cames cap al cap) perquè la pelvis estigui elevada i sigui més fàcil per qui ho practica!
 • La famosa postura del 69, plaer doble!
 • La dona dreta i la parella de genolls.
 • La dona col.locada a cavall sobre la boca de la parella que està estirada.
 • Asseguda en una cadira o a la vora del llit estirada

Si ets habitual d’una postura prova unes altres variants potser et sorprenguin!

 1. L’actitud

A més, el que pots ajudar a que tot flueixi molt millor és l’actitud a l’hora de fer-ho. Moltes dones no es relaxen, estan incòmodes o no es deixen fer per dubtes o creences que fan que pensin que per qui ho fa es un sacrifici, per aquest motiu, explica-li que t’agrada fer-ho i que no tens pressa perquè ella arribi a l’orgasme i així només es centri en gaudir.

Un petit truc: Durant el cunnilingus, per demostrar-li que t’agrada fer-ho, menja-t’ho com si fos un banquet! No hi ha res més gratificant per una dona que sentir que se la mengen amb ganes! Si li poses passió li transmetràs a ella, es sentirà desitjada i li encantarà veure’t així!

 1. Prohibit anar per feina, genera desig!

Igual que en qualsevol pràctica sexual, no es pot anar directes al plat principal, hi ha un cos sencer per estimular abans de començar! Dedica’t al seu cos, en l’ordre que vulguis, de dalt a baix o de baix a dalt …

Fes que ho desitgi… Com? Provoca-la! Espera’t a que t’ho demani o es mori de ganes… Recorre el seu cos, apropa’t als seus genital i a l’últim moment retrocedeix…

Un altre proposta és apropar-te progressivament… de lo més extern a lo més intern: llepa, succiona, bufa, tira l’alè (és excitant sentir la calor de la respiració) a la part interna de les cuixes, els engonals, el mont de Venus, llavis majors, llavis menors, entrada vaginal i clítoris, gaudirà molt més quan per fi tingui la seva recompensa…

 1. Com posar la llengua? I la intensitat?

Estimula amb delicadesa, pot ser que trobis a alguna noia que li agradi intens, però no és el més comú, sempre tens temps d’augmentar la força a mesura que ho demani.

La llengua pots posar-la plana utilitzant tota la superfície (com si llepessis un gelat), també pots fer-ho amb la punta de la llengua o doblegar-la cap endins.

El clítoris és una petita joia que fàcilment s’acostuma a la mateixa estimulació, per això, encara que un moviment funcioni i agradi, canviar de moviment pot fer l’experiència més intensa, un@ bon@ amant ha de ser versàtil i adaptar el moviment a la necessitat de la dona!

A vegades el que més agrada no és l’estimulació de la llengua, pots utilitzar els llavis de la boca per fer més fricció o aprofitar el nas per estimular el clítoris… Prova!

 1. Alguna cosa més?

Hi ha qui li agrada que l’introdueixin la llengua dins la vagina i a les que no els hi excita gens, pregunta i prova, el més important es que no et confonguis pensant que has de fer amb la llengua el moviment del penis ni centrar-te solament en l’entrada vaginal, el plaer està més a dalt!

Algunes prefereixen un cunnilingus només extern: llavis i clítoris.

D’altres els hi agrada afegir l’estimulació interna, si es així, introdueix un dit a la vagina i estimula el punt G, si la resposta es bona, pots introduir un altre dit!

Tots aquest consell son algunes idees que poden ajudar-te però recorda que cada persona té unes preferències, no hi ha un únic manual d’instruccions, per tant, com dic sempre, pregunta i fixa’t en l’expressió corporal, t’indicarà si vas bé!

 1. Per treure matrícula!

Si vols sorprendre-la i fer l’experiència, pels dos, totalment diferent, utilitza els Hot oil, el producte estrella pel sexe oral i preliminars, són olis comestibles amb efecte escalfor, pensats per estimular les zones erògenes. Per tant, el podeu utilitzar durant tota la sessió per les zones més sensibles del cos i els genitals. Poseu-lo a la pell, feu un petit massatge, bufeu i llepeu! Boníssim! A més farà que la vostra parella tingui un sabor deliciós… No voldràs deixar de menjar ;)!

Cunnilingus – Com tornar-les boges amb la boca!