Tiempo de lectura: 2 minutos

Pulse, el mastrubador que et farà ejecular sense erecció!

Porto quasi una dècada veient de primera mà tota mena d’objectes destinats tant a la salut com al plaer sexual. He vist com any rere any van innovant, i quan penses que ja no es pot millorar més o inventar un nou objecte que avui dia no existeix-hi… el mercat et sorprèn. I avui m’alegra molt poder tenir el gran plaer de presentar-vos un nou objecte, un vibrador innovador, que estic segura canviarà la vida de moltes parelles. Descobreix-ho en ejecular sense Erecció.

Pulse, pot ser un masturbador masculí (el seu ús originari), un masturbador extern femení, o pot complir les dues funcions alhora i ser utilitzat en parella. Com a masturbador masculí sols cal lubricar el seu interior i col·locar-hi el penis. La part exterior, podrà estimular també a la parella tan si es col·loca a sobre com si esteu en la postura de missioner.

ejecular sense ereccio

Vibrador estàtic

Una alternativa, és utilitzar Pulse com a vibrador estàtic. En aquest cas, l’utilitzaríem sense lubricant, i introduiríem el penis en el seu interior procurant que el fre quedi en contacte amb la zona de màxima vibració. Una sensació totalment diferent de la que hagis pogut experimentar fins avui, aconseguint un orgasme més llarg, molt més potent i extraordinàriament profund! I a sobre, et queden les mans lliures!

I el que el fa més revolucionari de tot… Pulse es pot utilitzar sense tenir erecció! Les seves oscil·lacions (no vibracions) fan que ejaculis encara que el penis estigui flàccid. Tot un descobriment en el món de la medicina que ajuda a què els pacients amb disfunció erèctil i/o amb lesions a la medul·la espinal, amb problemes per concebre, puguin ejacular! Per tant Pulse millora la significativament la seva qualitat de vida i la de les seves parelles, permetent una relació molt propera i intima.

Bateria recarregable

Pulse, estèticament atractiu, s’adapta a totes les mides de penis, gràcies a la silicona mèdica amb què esta creada. A més oblida’t de les piles perquè Pulse té una bateria recarregable a través de USB i tindreu 2 hores de funcionament i 9 nivells diferents de vibració! Pulse, que va néixer com a un simple estimulador masculí pel plaer intim, ja s’ha convertit en la revolució de l’any dins el món mèdic i sexual!

Pulse, el mastrubador que et farà ejecular sense erecció!