Tiempo de lectura: 2 minutos

El perill de fingir orgasmes!

Encara que la majoria d’homes pensen que a ells mai els hi ha passat, és una realitat que la majoria de dones han fingit alguna vegada el seu orgasme quan estan amb parella. Doncs bé, que sapigueu que fingir orgasmes no és un fet exclusiu de les dones, perquè cada vegada són més els homes que també utilitzen aquest recurs relativament fàcil simular per ambdós sexes. Aquí un clar exemple: El famos fingiment d’orgasme de la Meg Ryan a “Quan en Harry va trobar a la Sally”

Problema

Tant pels uns com pels altres els motius poden ser diversos:

– Per una banda se’ns ha ensenyat socialment que és amb l’orgasme la manera adequada de posar punt final a una relació sexual. No ens podem quedar a “mig camí”. Així que persones que volen finalitzar d’una vegada el coit (perquè saben que aquell dia els hi serà difícil arribar o perquè estan cansats que s’allargui tant la trobada) fingeixen l’orgasme perquè s’acabi aviat i els deixin tranquils.

– Un altre motiu pot ser per evitar decebre o ferir a la parella, donat que si no arribem a l’orgasme, erròniament es pot sentir responsable de no saber fer-nos gaudir, i això a més pot ferir la seva autoestima.

– En altres casos, el que se cerca és l’aprovació de la parella, per la qual cosa millor fer veure que arribem a l’orgasme no sigui que es pensi que som frígids.

Orgasme Real

És molt important no fingir, perquè si ho fas, estaràs sent responsable que la teva parella segueixi fent el que creu que és eficaç per a donar-te plaer i tu seguiràs sense obtenir un orgasme real. En conseqüència, tant un com l’altre en sortireu perjudicats i les coses seguiran de la mateixa manera sense obtenir un orgasme real i sense evolucionar cap a una sexualitat plenament satisfactòria, el que pot acabar repercutint en una disminució del desig sexual.

Però moltes persones se senten pressionades a seguir fent-ho, algunes per elles mateixes (la pròpia por al que pensarà l’altre) i altres per la pressió de la parella (qui es desviu perquè aconseguim un orgasme i constantment observa a veure si aquest arriba o no).

Per a solucionar aquesta problemàtica caldrà ser sincers i serà imprescindible tenir una molt bona comunicació.

El perill de fingir orgasmes!