Tiempo de lectura: 2 minutos

Hotels sexys

Les vacances d’estiu van quedant enrere, i les de Nadal aviat arribaran, però mentrestant… perquè no donar-se el plaer de fer una escapadeta a un hotel sexy o a un de romàntic? Descobreix els Hotels Sexys a Catalunya.

Moltes parelles, a casa, entre l’estrès, les tasques domèstiques, els fills… es queixen que no tenen desig (ni temps). Poder gaudir d’una habitació especialment dissenyada per augmentar la libido sense les obligacions quotidianes pot ser un gran pretext per passar una nit dedicada en exclusivitat a la parella i augmentar així, la intimitat que tanta falta fa a molts.

Em vaig inspirar en aquest tema un dia que visitava el web de dreamhotels.es . Allà hi vaig veure un post justament parlant d’hotels sexys a la ciutat. Els recullo aquí i ho complementaré juntament amb alguns altres de rurals que també m’han semblat interessants.

HOTEL PUNT 14

HOTEL PUNT 14, situat a Gavà, a 100 mt de la platja, un hotel especialment dissenyat per anar amb amants. Per què? Doncs perque tal com succeïa a la desaparaguda Casita Blanca de Barcelona, la discreció que tenen amb els clients tant en entrar com en sortir de l’hotel és absoluta.

Si hi aneu a peu, us rebrà un guia fins a la recepció i si està ocupada, us farà romandre a una sala d’espera fins que s’alliberi la recepció. Si hi aneu en cotxe, un aparca cotxes l’estacionarà a una plaça de pàrquing de l’hotel i correrà unes cortines perquè ningú el pugui identificar.

Les habitacions més econòmiques surten per 50 euros la nit, i d’aquí anem pujant fins a la gran suite amb jacuzzi, sostre amb mirall, etc.

FRANÇA LOVE

Si el que volem és no moure’ns de Barcelona, hi ha vàries opcions, entre les quals destaquem l’hotel per hores REGÁS LOVE, l’HOTEL LA FRANÇA LOVE, un dels millors de la ciutat per la seva elegància, discreció i sensualitat o l’HOTEL LUXOR de Barcelona, el més car dels 3, però també dels que més conviden a entrar en el plaer carnal, a on fins i tot els sofàs estan dissenyats per tenir-hi sexe amb diferents postures!

Si per altra banda preferim el món rural, trobem el MAS LA CASASSA, una masia catalana a 5 minuts de Girona, a on trobareu una piscina privada climatitzada a dins la mateixa habitació! Aixo si, per uns 275 euros.

MIL ESTRELLES LA BASTIDA

I la darrera proposta que a mi em té encisada, és el MIL ESTRELLES LA BASTIDA, situat a prop de Banyoles.

En aquest hotel pots dormir en una habitació sense parets ni sostre. De fet, es troba a dins d’una bombolla absolutament transparent. Com esta situada en mig de la natura, pots gaudir de les estrelles, i quan vols passar a l’acció, pots fer que una tela recobreixi la bombolla de manera automàtica per tenir la màxima intimitat! Les habitacions són realment precioses!

No creus que és un bon auto regal?

I si ho vols complementar per acabar de fer-ho rodó del tot… pots endur-te aquestes sals per la banyera o jacuzzi que tenyiran l’aigua i a més apareixeran milers de perles de gelatina que rodejaran el vostre cos mentre us suavitzen la pell i us deixeu embriagar per la seva fragància! O sorprén la teva parella amb aquesta espelma que fa tan bona olor, i que a mesura que es va cremant, es converteix en oli de massatge que esta calant però no crema.

Hotels Sexys a Catalunya!