Tiempo de lectura: 2 minutos

Penetració Anal 

Sovint la gent s’interessa per la penetracio anal i em demana consells per poder realitzar-la sense dolor. Es tracta d’una pràctica força extesa a la nostra població, però sovint s’intenta la penetració directament amb un penis o un vibrador (ambdós massa grans per a iniciar-se) i sense estar suficientment relaxats, així que el resultat acaba sent dolorós en comptes d’estimulant. En aquest breu escrit us dono les claus perquè el desenllaç sigui plaent.

En l’anus (d’uns 3cm i replet de terminacions nervioses) hi tenim dos esfínters: un d’exterior que el podem controlar a voluntat i un de més intern que es contrau involuntàriament quan sentim por o ansietat (per aquest motiu és essencial estar extremadament relaxat i anar sense presses). A continuació de l’anus hi trobem el recte, a on tot i que no és el lloc on emmagatzemem la femta, sempre hi pot quedar alguna resta si fa temps que no s’ha defecat, per això es recomana sempre abans de començar aquesta pràctica, anar al bany per buidar. – penetracio anal.

L’anus és molt sensible

Hem de tenir en compte que el teixit de l’anus és molt sensible i delicat i no pot dilatar de la mateixa manera que ho fa la vagina, per la qual cosa si volem una penetració no dolorosa, necessitarem una dosi extra de paciència, dedicació, relaxació, grans quantitats de lubricant anal i una estimulació progressiva (de menys grandària a més) amb moviments moderats i suaus.

Es pot començar fent cercles al voltant de l’anus amb la punta del dit per prosseguir una vegada relaxat l’esfínter, amb la introducció d’un terç del dit, sense moure’l, sempre ben lubricat, amb l’ungla ben tallada i llimada i si pot ser amb guant de làtex. Seguirem estimulant la resta del cos fins que a poc a poc el múscul anal es vagi relaxant i llavors podem prosseguir fent suaus moviments i inserint una mica més de dit. Quan aconseguim la relaxació total amb la penetració d’un dit es pot provar amb dos.

Joguines anals

Però la manera més segura d’estimular l’anus és amb les joguines anals, com les boles tailandeses o els dildos, que sempre han de ser relativament flexibles i tenir una base més ampla, per evitar la tendència dels esfínters a absorbir-los. Els dildos no deixen de ser objectes amb forma més o menys fàl·lica. Les boles tailandeses, són un seguit de boletes unides, que són aproximadament de la mida d’un supositori. Es pot escollir introduir sols una o tantes com e vulgui. Habitualment es deixen ficades i en el moment d’un orgasme, com que tant homes com dones tenim contraccions que també es donen a l’anus, les podem retirar suaument i incrementar així aquesta sensació de plaer.
Per finalitzar voldria recordar que MAI s’ha de passar un penis o objecte que ha estat estimulant l’anus, a la vagina o a la boca, sense abans haver-ho desinfectat a consciència o encara millor enfundant-lo amb un preservatiu i canviant-lo abans d’introduir-lo en una altra cavitat.
Com veieu són moltes les opcions, i encara un altre dia parlarem específicament de l’estimulació prostàtica per a homes, ja que es mereix un apartat especial. Fins aleshores, a entrenar amb les claus que us he deixat avui!

 Penetracio Anal