Tiempo de lectura: 2 minutos

Alternatives als tampons i compreses

Fins fa ben poc quan teníem la regla hi havia dues possibilitats: utilitzar compreses o tampons. Però des de fa molt de temps, existeixen noves possibilitats que potser encara ens produeixen desconfiança per desconeixement. Així que en aquest post us presento dues alternatives que espero que us facin passar aquests dies mensuals de manera més fàcil! – Alternatives als tampons.

Quantes de vosaltres, quan teniu la regla -si no us fa mal- us sentiu més excitades sexualment però us fa angunia mantenir relacions per totes les molèsties logístiques que comporta? Us imagineu un tampó que fos tan esponjós que es pogués introduir fins al fons de la vagina, permetent mantenir relacions sexuals sense tacar i sense que la vostra parella s’adoni que el porteu posat? Doncs ja existeix des de fa anys! Els tampons suaus són el complement ideal pels dies de regla en què t’encantaria no tenir-la per poder gaudir amb la teva parella a fons!

Copes Menstruals

Una altra opció que des de fa pocs anys està entrant amb força al nostre país, són les conegudes copes menstruals. Uns artefactes fets de silicona mèdica flexible amb forma de copa petitona que permeten recollir el flux menstrual de manera molt més sana.A més a més, una sola copa dura 10 anys!! T’imagines no haver de preocupar-te durant 10 anys de comprar compreses i tampons? I anar de vacances a l’estranger i sols endur-te un producte que ocupa menys espai que el teu puny tancat i que no pesa gens ni mica!? I perquè no dir-ho… l’estalvi econòmic que suposa! De fet amb el que pagaries en compreses i tampons durant mig any, ja hauries pagat la copa que et durarà 9,5 anys més!

Jo he utilitzat tots dos invents, així que si teniu dubtes, ja sabeu que podeu contactar amb mi per resoldre’ls!

Salut i fins ben aviat!

Alternatives als tampons i compreses