Tiempo de lectura: 2 minutos

Regals eròtics per Sant Jordi

Avui vaig directe al grà sense més explicacions i us presento tres idees per complementar amb el llibre i la rosa que son els bàsics que mai poden faltar en aquesta diada tan especial! – Regals eròtics per Sant Jordi 

Sals per L´aigua

La primera opció és per a persones que disposin de banyera o que tinguin planejat fer una escapadeta en algun hotel que en tingui. Es tracta d’unes sals per l’aigua molt especials, que fan molt bona olor, tenen propietats hidratants per la pell, tenyeixen l’aigua de color rosa i el que les fa més increïbles: transformen l’aigua en perletes de gelatina!!! Podeu imaginar quin bany més sensual? Una novetat sorprenent això de poder sentir tot el vostre cos rodejat d’aquestes perletes!

Kit Bondage

La segona opció, per a aquells qui han gaudit amb la lectura de les “50 ombres de Grey”, un kit de bondage que inclou una bena de ras pels ulls, una altre pels canells i una tercera pels turmells. I també una espelma que a part d’olorar molt bé i crear sensualitat, a mesura que es va consumint es converteix en oli de massatge que esta calantonet però no crema! Imagina’t la sorpresa que es pot endur la teva parella quan li vessis pel cos. I un llibret en anglès de com treure-li profit!

Book fotogràfic sensual

I la tercera opció… i la més personalitzada, amb la que de ben segur deixareu bocabadada a la vostre parella… tota una experiència de reconciliació amb el vostre pròpi cos que podeu fer sols o tots dos junts… un book fotogràfic sensual! Un record que perdurarà per sermpre! Si en vols més informació posa’t en contacte amb mi i t’explicaré una mica més! Jo ja me l’he fet i aviat us relataré l’experiència viscuda!

Regals eròtics per Sant Jordi