Tapersex a Barcelona

No et perdis els nostres Tapersex liderats per sexòlogues expertes que us assessoraran i resoldran tots els vostres dubtes sobre sexualitat i pràctiques sexuals

 

Més de 800 valoracions ens avalen!

Reserva ara

Psicòloga y Sexòloga

Totes les nostres assessores tenen estudis superiors en l’àmbit de la psicologia i la sexologia

Assessorament Individualitzat

Al final de la reunió, tindreu una consulta privada amb la nostra sexòloga per resoldre tots els dubtes que tingueu

Més de 15 anys d'Experiència

De les primeres empreses a Espanya a realitzar tapersex, una àmplia experiència ens avala

Sense Obligació de Compra

No et sentis obligat o obligada a comprar, fes-ho sols perquè estàs 100% convencut/da

Reserva la teva Experiència Tapersex

O bé, omple el formulari

Experimenta una experiencia única de Tapersex Barcelona

Com funciona?

TAPERSEX BARCELONA I TOTA LA PROVÍNCIA LA MONTSE ISERTE I EL SEU EQUIP!

Reuneix-te amb els teus i gaudeix d’unes hores de tapersex a Barcelona, província o arreu de Catalunya a on us ensenyaré tota mena de productes eròtics i joguines per a adults. Ho passarem bé i aprendrem com treure-li el màxim de suc a cada una segons les necessitats personals de cadascú. Tots els assistents disposareu també d’un espai de temps individualitzat per aprofitar els estudis que totes les nostres assessores tenen en aquest àmbit i així poder resoldre qualsevol dubte més personal que tingueu. I tot això sense obligació de compra mínima! Sols es paga un preu simbòlic que inclou el desplaçament, el tapersex, la consulta individual i l’enviament de les joguines (en el cas que decidiu comprar i no disposi en aquell moment d’assortiment per a tots/es).

Recorda que les millors reunions Tapersex són aquelles en les que aprens!

Com ens Valoren?

Informació detallada

Qué es un Tuppersex?

Es tracta d’una reunió divertida entre amics, familiars, etc. on s’ensenya tota mena de productes eròtics i joguines per adults que puguin ajudar a trencar amb la monotonia o a millorar la vostra sexualitat individual o en parella. Tots els productes son d’alta qualitat.

Porto més de 10 anys dedicant-me a aquest tema i he fet la meva pròpia selecció dels productes que més m’han agradat. Així que us podré explicar cada un segons la meva pròpia experiència i la de la milers de clients/es que em retornen informació. Després d’haver vist, explicat, tocat o degustat tots els productes, us reservaré un espai individualitzat perquè pugueu fer, si ho desitgeu, les vostres compres de manera més íntima i alhora resoldre qualsevol dubte sobre sexualitat que no us animeu a preguntar davant de la resta. Així podreu aprofitar els meus coneixements coma a psicòloga especialitzada en teràpia sexual i de parella.

Pots trobar més informació de què és un Tapersex a la Vikipèdia.

A qui van dirigides les nostres reunions tapersex Barcelona?

A homes i dones a partir dels 18 anys i sense límit superior d’edat atès que la sexualitat pertany a tots els éssers vius fins al dia de la seva mort. Sols hem d’aprendre a acceptar les diferències que pertoquen a cada edat segons la salut que tinguem i acceptar-les i adaptar-nos a elles.

Tampoc importa si esteu solters/es o emparellats/des ni la vostra orientació sexual. Hi ha productes per a tothom!!! Amb que em digueu com serà el vostre grup, adaptaré les meves explicacions

Perquè fer una reunió tapersex a Barcelona?

Per aprendre, divertir-se, celebrar comiats de solter/a, aniversaris, per reunir-se amb els amics d’una manera diferent, etc. Qualsevol excusa és bona per passar un dia diferent!

A on fer el Tapersex?

Vindré amb la meva maleta ben carregada allà a on em digueu (una casa, un restaurant, etc,) o si no teniu un lloc a on fer-ho jo us aconseguiré un espai íntim adequat segons les vostres necessitats. Em moc per tot el país!

Quan duren les reunions?

De promig 3 hores, depenent de quants sigueu, dels dubtes que tingueu i de si us animeu a comprar! No obstant, si el desitgeu més curt també em puc adaptar.

Què em diferencia d'altres Tuppersex de Barcelona?

Soc psicòloga especialitzada en teràpia sexual i de parella. Així que no tinc el punt de vista comercial de la gent que habitualment es dedica a fer aquestes reunions, sinó que us puc donar una visió personalitzada segons la vostres dificultats o necessitats individualitzades. Porto més de 10 anys fent aquestes reunions cada setmana.

Així que he vist l’evolució dels productes des d’abans de que es poses de moda fer-ne. Conec els productes de primera mà. A part de la meva pròpia experiència conto amb el feedback o retorn d’informació de milers de clients (molts repeteixen al llarg dels anys)!

Quan puc fer un Tuppersex?

Qualsevol dia de l’any, de dilluns a diumenge, a qualsevol hora. Això si, quan abans m’aviseu millor, així us faré la reserva donat que hi ha èpoques en que l’agenda la duc apretadíssima!.

És obligat comprar en una reunió Tapersex Barcelona?

No. No hi ha cap mena d’obligació de compra ni compres mínimes. Sols es pagarà un mòdic preu per realitzar la reunió, i que variarà segons a on la fem. Per exemple a Barcelona son 50 euros per reunió, tan si sou 10 persones (que sortiria a 5 euros per cap) com si en sou 50 (que sortiria a 1 euro per cap). 

Quan tindré les meves compres del Tapersex?

En el cas de no tenir l’article en qüestió en el moment de fer el Tapersex, el rebreu com a màxim en el transcurs d’una setmana.  Tapersex Barcelona amb l’equip de Montse Iserte, sinònim de qualitat. 

A on els fem?

Els Tapersex Barcelona, Tapersex a Osona, Tapersex al Berguedà, Alt Penedès, Anoia, Bages, Baix Llobregat, Barcelonès, Garraf, Maresme, Moianès, Vallès Occidental, Vallès Oriental i a tots els punts de Catalunya.Fuig d’empreses que no tenen personal format i que en comptes de bons productes, van a buscar el marge i el benefici. Recorda que treballem amb els millors productes del mercat, però no per ser els millors, són els més cars. Amb el Tapersex Barcelona de la Montse Iserte assegures, per sobre de tot, experiència i professionalitat, però a més a més, la selecció dels millor productes del mercat. 

LLOCS MÉS COMUNS ON FEM ELS NOSTRES TAPERSEX. SI NO TROBES LA TEVA CIUTAT, NO ET PREOCUPIS, VINDREM IGUAL!

Tapersex Barcelona, Tapersex a l’Hospitalet de Llobregat, a Badalona, Tapersex a Terrassa, a Sabadell, Tapersex a Santa Coloma, a Mataró, a Cornellà de Llobregat, a Sant Boi de Llobregat, Tapersex a Sant Cugat del Vallès, a Manresa, a Rubí, Tapersex a El Prat de Llobregat, a Vilanova i la Geltrú, a Viladecans, Tapersex a Granollers, a Castelldefels, a Cerdanyola del Vallès, Tapersex a Mollet del Vallès, a Esplugues de Llobregat, a Gavà, a Sant Feliu de Llobregat, Tapersex a Vic, a Igualada, a Vilafranca del Penedpes, a Ripollet, Tapersex a Sant Adrià del Besòs, a Montcada i Reixac, a Sant Joan Despí, a Barberà del Vallès, Tapersex a Premià de Mar, a Sant Vicenç dels Horts, a Sant Pere de Ribes, a Martorell, Tapersex a Sitges, a Pineda de Mar, a Sant Andreu de la Barca, …

Els Tapersex Barcelona amb l’equip de la Montse Iserte, sinònim de qualitat. Disfruta, gaudeix i sobretot aprèn. Totes les nostres assessores son psicòlogues, especialitzades amb sexologia i a més a més formades a consciència en l’àmbit del productes eròtics. Si no teniu local/lloc per fer el Tapersex a Barcelona, podeu venir a fer a la nostre botiga eròtica de Poblenou.

Altres llocs on realitzem reunions:

El Nostre Equip

 tuppersex

Tania

Sevilla

 tuppersex

Montse Iserte

Catalunya

 tuppersex

Natalie

Barcelona/Tarragona

 tuppersex

Maria

Madrid

 tuppersex

Àurea

Barcelona

tania tuppersex sevilla

Tania

Sevilla

Montse Iserte

Catalunya

natalie tuppersex tarragona

Natalie

Barcelona/Tarragona

maria tuppersex madrid

Maria

Madrid

aurea tupperse

Àurea

Barcelona

Nadia

Barcelona/Girona

Marta

Barcelona

Dana

Girona/Barcelona

Cristina

Barcelona/Lleida

Júlia

Barcelona

Nadia

Barcelona/Girona

Marta

Barcelona

Dana

Girona/Barcelona

Cristina

Barcelona/Lleida

Júlia

Barcelona

Júlia

Barcelona/Lleida

Sònia

Barcelona

Abril

Barcelona/Girona

Eva

Tarragona

Montse

Barcelona

Júlia

Barcelona/Lleida

Sònia

Barcelona

Abril

Barcelona/Girona

Eva

Tarragona

Montse

Barcelona

Diversió Assegurada!

Les Valoracions ens Avalen

Reserva la teva Experiència Tapersex Barcelona!

O bé, omple el formulari

Contacta con Montse Iserte