Tapersex a Tarragona i a tota la província amb l'equip de Montse Iserte!

Ara també online, descubreix-los!

Perquè escollir l'equip de la Montse Iserte per a les vostres reunions Tapersex Tarragona?

tapersex tarragona

PSICÒLOGA I SEXÒLOGA

Totes les nostres assessores tenen estudis superiors en l'àmbit de la psicologia i la sexologia

tuppersex tarragona

ASSESSORAMENT INDIVIDUALITZAT

Al final de la reunió, tindreu una consulta privada amb la nostra sexòloga per resoldre tots els dubtes que tingueu

reunio tapersex tarragona

MÉS DE 10 ANYS D'EXPERIÈNCIA

De les primeres empreses a Espanya a realitzar tapersex, una àmplia experiència ens avala

SENSE OBLIGACIÓ DE COMPRA

No et sentis obligat o obligada a comprar, fes-ho sols perquè estàs 100% convencut/da

reunion tuppersex tarragona

PRIMERES MARQUES

Les millors marques del mercat a uns preus inmillorables. Constant renovació de productes.

Tapersex a Tarragona i a tota la província amb la Montse Iserte!

Reuneix-te amb els teus i gaudeix d’unes hores de tapersex a Tarargona o província a on us ensenyarem tota mena de productes eròtics i joguines per a adults. Ho passarem bé i aprendrem com treure-li el màxim de suc a cada una segons les necessitats personals de cadascú.

Tots els assistents disposareu també d’un espai de temps individualitzat per aprofitar els estudis que totes les nostres assessores tenen en aquest àmbit i així poder resoldre qualsevol dubte més personal que tingueu. I tot això sense obligació de compra mínima!

Com funcionen els nostres Tapersex Tarragona?

Reuneix un grup d’amics, amigues o mitxe. El millor és que sigueu entre 8 i 12 persones, si sóu més o menys, cap problema, adaptem el Tapersex Tarragona a les necessitats del grup .Escolliu un lloc per realitzar el Tuppersex, ja sigui un pis, casa, … particular, un local, un restaurant, … Tingueu present que el Tapersex dura entre 2 i 3 hores. No hi ha obligació de compra mínima en els nostres Tuppersex.

Recorda que fem Tapersex a Tarragona ciutat, tapersex a Reus, al Vendrell, a Tortosa, Tapersex a Salou, a Valls, a Cambrils, Tapersex a Torredembarra, a Sant Carles de la Ràpita i a qualsevol lloc on et puguis imaginar.

Escull professionalitat, qualitat i assessorament per al teu Tapersex Tarragona! 

Recorda que les millors reunions Tapersex són aquelles en les que aprens! Les Opinions de la gent ho demostren, mira què diuen!

Si no estàs a la província de Barcelona, també pots contractar els nostres serveis en reunions Tapersex Girona, Tuppersex Lleida i Tapersex Barcelona descobreix-les!

Reserva la teva Experiència Tapersex

O bé, omple el Formulari

 

  Nom (obligatori)

  Mail (obligatori)

  Telèfon de Contacte (obligatori)

  Quin dia voleu fer el Tapersex?

  A quina localitat?

  Assumpte

  Explica'ns més cosetes

  L'Èxit està assegurat!

   

  Coneix el nostre equip!

  Un tastet del que us espera...

   


  Informació detallada

  Hi ha molts tipus de tapersex i molts tipus d’empreses que en fan. Actualment, hi ha molt poques que puguin oferir la professionalitat d’una sexòloga a els preus que nosaltres oferim.

  Premises per un bon tapersex a Tarragona:

  Reuniu entre 8 i 12 persones. Si sou menys o més, no passa res, ens adaptem, però lo ideal son ente 8 i 12.

  Escolliu un lloc per fer el tapersex a Tarragona. És important escollir un lloc en el qual estiguem còmodes, relaxats i sobretot, sense xivarri.

  Veniu predisposats a dues coses, aprendre i passar-ho bé. Aprendreu de la mà de les millors, amb molta experiència i amb un assessorament brutal. Passeu-ho bé, és una activitat que vosaltres escolliu i que per tant, l’heu de gaudir.

  Conteu un mínim de 2 hores i un màxim de 3.

  No teniu obligació de compra, però no us podreu resistir a comprar alguna cosa, ja que portem qualitat i sobretot, innovació.

  Feu les preguntes que vulgueu, ja sigui durant la reunió tapersex o bé en el moment de les compres de manera individual a la nostra sexòloga.

   

  Necessiteu més informació o ja us hem convençut? Els tapersex de la Montse Iserte són qualitat, assessorament i diversió. Tapersex Tarragona!

  Les Reunions Tapersex a Tarragona amb Sexòloga. Escull la qualitat d’una professional en el sector, d’un assessorament presonlaitzat i resol tots els dubtes que et sorgeixin, no només a nivell de productes, si no també a nivell sexual i/o de parella.

  Comenceu la reunió tuppersex amb atenció i sobretot ganes d’aprendre i passar-ho bé. A mesura que aneu veient productes, cada cop pujarà l’intensitat, deixant pel final lo bo i millor del mercat!

  Lubricants, cremes estimuladores, productes per disfrutar dins l’aigua, higiène femenina, boles xineses, productes anals, masturbadors, estimuladors externes, vibradors, … i moltes més coses que faràn del Tapersex a Tarragona la millor manera de passar una estona divertida i didàctica.

  Un cop vistos tots els productes, la nostra sexòloga es col·locarà en un lloc on, una a una, podeu anar entrant per resoldre tots els dubtes que tingueu i per fer les compres que siguin necessàries. Val la pena recordar, que en els tapersex a Tarragona de la Montse Iserte i el seu equip, no hi ha obligació de compra mínima, per tant, cadascú que compri el que li vingui de gust, sense obligacions.

  Finalment, només queda entregar els productes. Lo més normal és que el 80% els entreguem la mateixa nit, podent ser el 100%, depenent dels productes adquirits. En el cas que falti quelcom, durant el transcurs de la següent setmana, els rebreu a casa.

   

  A disfrutar dels Tapersex Tarragona!

  Què Opinen de Nosaltres?

  opiniones por Revi