Tuppersex Girona

No et perdis els nostres Tapersex liderats per sexòlogues expertes que us assessoraran i resoldran tots els vostres dubtes sobre sexualitat i pràctiques sexuals

 

Més de 800 valoracions ens avalen!

Reserva ara

Psicòloga y Sexòloga

Totes les nostres assessores tenen estudis superiors en l’àmbit de la psicologia i la sexologia

Assessorament Individualitzat

Al final de la reunió, tindreu una consulta privada amb la nostra sexòloga per resoldre tots els dubtes que tingueu

Més de 15 anys d'Experiència

De les primeres empreses a Espanya a realitzar tapersex, una àmplia experiència ens avala

Sense Obligació de Compra

No et sentis obligat o obligada a comprar, fes-ho sols perquè estàs 100% convencut/da

Reserva la teva Experiència Tapersex

O bé, omple el formulari

Com funciona?

REUNIONS TAPERSEX GIRONA CAPITAL I A TOTA LA PROVÍNCIA AMB L’EQUIP DE LA MONTSE ISERTE!

Reuneix-te amb els teus i gaudeix d’unes hores de tapersex a Girona o província o arreu de Catalunya a on us ensenyarem tota mena de productes eròtics i joguines per a adults. Ho passarem bé i aprendrem com treure-li el màxim de suc a cada una segons les necessitats personals de cadascú. Tots els assistents disposareu també d’un espai de temps individualitzat per aprofitar els estudis que totes les nostres assessores tenen en aquest àmbit i així poder resoldre qualsevol dubte més personal que tingueu. I tot això sense obligació de compra mínima!

Si teniu pensat passar una estona diferent, divertida, emocionant i a més a més, voleu fer-ho amb un assessorament personalitzat, esteu en bon lloc. Més de 10 anys d’experiència fent Tapersex ens avalen. Escolliu especialistes en Sexualitat, escolliu Montse Iserte i les seves reunions Tapersex Girona per la vostra vetllada.

Recorda que les millors reunions Tapersex són aquelles en les que aprens! Les Opinions de la gent ho demostren, mira què diuen!

Com ens Valoren?

Informació detallada

Com funciona el Tapersex a Girona i província?

– Reuniu un grup de mínim 8 persones. En el cas de ser menys, consultar-nos directament.

– Digueu-nos dia i hora.

– Reserveu un espai adeqüat per poder explicar tots els productes, ja sigui una casa particular, un restaurant, …

Hi ha mínim de compra en els nostres Tapersex?

– No.

Podré estrenar els productes la mateixa nit?

– Depèn de l’assessora.

Puc fer un Tapersex Girona un dia de cada dia o en horaris no habituals?

– Sí, de dilluns a diumenge en qualsevol horari.

Quan duren les reunions?

De promig 3 hores, depenent de quants sigueu, dels dubtes que tingueu i de si us animeu a comprar! No obstant, si el desitgeu més curt també em puc adaptar.

I recorda, els Tapersex Girona i província estan de moda, aprofita la nostra experiència per a passar-ho d’allò més bé!

Si no et trobes a la província de Girona, recorda que també fem reunions Tapersex a la província de Barcelona, a la província de Lleida i a la província de Tarragona.

Recorda que estem presents i fem Tapersex a Girona, Alt Empordà, Baix Empordà, Garrotxa, Gironès, Pla de l’Estany, Ripollès, la Selva i la Cerdanya.

Si vols fer un Tapersex diferent, amb tipus d’articles específics, com BDSM, Anals, 50 Hombres de Grey, … només cal que ens ho diguis!

Tapersex Girona – Assessorament 360º

La millor compra és aquella en que et sents acompanyat en tot moment, des de l’adquisició d’un producte, fins al servei post venda davant de qualsevol dubte. Aquesta és la filosofia dels Tapersex a Girona de la Montse Iserte i el seu equip.

Tindreu una explicació fantàstica durant el tapersex, feta a càrrec de la Montse o qualsevol sexòloga del seu equip. Abans de comprar algun dels productes (si us animeu) tornareu a rebre un assessorament i podreu resoldre dubtes. Un cop tingueu el producte a casa vostra, si us surt algun dubte, algun imprevist o qualsevol “quelcom” que faci necessari contactar amb nosaltres, estarem encantats d’ajudar-vos i des fer fàcil qualsevol petit problema.

Tapersex Girona – L’Èxit de les reunions

Les reunions Tapersex son una pràctica molt estesa avui en dia. Sigui la zona que sigui de Catalunya o d’Espanya o inclús altres països europeus practiquen aquest tipus de reunions.

Molta gent es pregunta com son, què aporten i quins son els motius per escollir una reunió. Doncs bé, en primer lloc, qualsevol Tapersex Girona o Barcelona o Tarragona o Madrid parteix de la base de reunir-se amb els amics. Un cop això s’ha aconseguit, lo que vingui després, sempre sol ser més fàcil.

En primera instància es recomana que el Tapersex Girona sigui entre 6 i 12 persones com a màxim. Evidentment, no hi ha ni màxims ni mínims, però tenint en compte que la durada d’un grup estàndard de 6 a 8 persones sol ser de 2 a 3 hores, un grup de 15 o més, pot anar-se’n a les 4 hores tranquilament.

Un cop engegada la reunió, es comença amb productes més suaus i coneguts, com la cosmètica eròtica o higiène femenina, per acabar amb altre tipus de productes com els vibradors i els consoladors.

Durant la reunió, es deixen provar una sèrie d’articles, per tal de tenir una idea del que es pot arribar a aconseguir.

Al final del Tapersex, es deixa una estoneta de reflexió i tot seguit, de manera individual, les compres pertinents.

No hi ha un tram horari indicat per fer els Tapersex Girona, però és important tenir en compte la durada, d’entre 2 i 3 hores, depenent dels participants.

Així doncs, un cop aclarit algun dubte més, tingueu present que, fer Tapersex avui en dia, és molt comú i sempre, encara que hàgiu fet d’altres, descobrireu coses noves!

Ciutats i pobles de la província

I recordeu que estem present a totes les ciutats i pobles de la província de Girona i per tant, fem Tapersex a Girona, Tapersex a Figueres, Tapersex a Lloret de Mar, Cassà de la Selva, la Bisbal de l’Empordà, Platja d’Aro, Tapersex a Blanes, Tapersex a olot, Tapersex a Salt, a l’Escala, Calonge, Ripoll, Tapersex a Palafrugell, Tapersex a Sant Feliu de Guíxols, Tapersex a Roses, Torroella de Montgrí, Castelló d’Empúries, Santa Coloma de Farners, Tapersex a Banyoles, Tapersex a Palamós, … si no has trobat la teva, no et preocupis, ens desplaçem on faci falta. Sols ens has de dir quan i on, i una assessora de l’equip de la Montse Iserte vindrà ben preparada per fer-vos passar una nit genial.

I recordeu, no hi ha mínim de compra, sols pagareu un preu mòdic per gastos de desplaçament i assessorament tant en productes com en dubtes sexuals, per tant, pagareu el mateix tant si sóu 4 com 25 persones, ni més ni menys. Animeu-vos i escolliu per sobre de tot, professionalitat per al vostre Tapersex Girona, amb l’equip de la Montse Iserte. Més de 10 anys d’experiència fent Tapersex ens avalen en qualitat, assessorament i diversió.

La diversió està assegurada! Escull professionalitat i experiència per al teu Tapersex a Girona! Més de 1.000 Tapersex realitzats amb èxit!

Els Tapersex a Girona i província amb l’equip de la Montse Iserte, sinònim de qualitat. Disfruta, gaudeix i sobretot aprèn. Totes les nostres assessores son psicòlogues, especialitzades amb sexologia i a més a més formades a consciència en l’àmbit del productes eròtics.

Altres llocs on realitzem reunions:

El Nostre Equip

tania tuppersex sevilla

Tania

Sevilla

Montse Iserte

Catalunya

natalie tuppersex tarragona

Natalie

Barcelona/Tarragona

maria tuppersex madrid

Maria

Madrid

Àurea

Barcelona

tania tuppersex sevilla

Tania

Sevilla

Montse Iserte

Catalunya

natalie tuppersex tarragona

Natalie

Barcelona/Tarragona

maria tuppersex madrid

Maria

Madrid

Àurea

Barcelona

Nadia

Barcelona/Girona

Marta

Barcelona

Dana

Girona/Barcelona

Cristina

Barcelona/Lleida

Júlia

Barcelona

Nadia

Barcelona/Girona

Marta

Barcelona

Dana

Girona/Barcelona

Cristina

Barcelona/Lleida

Júlia

Barcelona

Júlia

Barcelona/Lleida

Sònia

Barcelona

Abril

Barcelona/Girona

Eva

Tarragona

Montse

Barcelona

Júlia

Barcelona/Lleida

Sònia

Barcelona

Abril

Barcelona/Girona

Eva

Tarragona

Montse

Barcelona

Diversió Assegurada!

Les Valoracions ens Avalen

Reserva la teva Experiència Tapersex Girona!

O bé, omple el formulari