Tapersex Lleida

Perquè escollir la Montse Iserte i el seu equip per a les vostres reunions tuppersex Lleida?

 

Més de 800 valoracions ens avalen!

Reserva ara

Psicòloga y Sexòloga

Totes les nostres assessores tenen estudis superiors en l’àmbit de la psicologia i la sexologia

Assessorament Individualitzat

Al final de la reunió, tindreu una consulta privada amb la nostra sexòloga per resoldre tots els dubtes que tingueu

Més de 15 anys d'Experiència

De les primeres empreses a Espanya a realitzar tapersex, una àmplia experiència ens avala

Sense Obligació de Compra

No et sentis obligat o obligada a comprar, fes-ho sols perquè estàs 100% convencut/da

Reserva la teva Experiència Tapersex

O bé, omple el formulari

Com funciona?

Tuppersex Lleida i tota la província amb l’equip de Montse Iserte!

Reuneix-te amb els teus i gaudeix d’unes hores de tapersex a Lleida o a tota la província a on us ensenyarem tota mena de productes eròtics i joguines per a adults. Ho passarem bé i aprendrem com treure-li el màxim de suc a cada una segons les necessitats personals de cadascú. Tots els assistents disposareu també d’un espai de temps individualitzat per aprofitar els estudis que totes les nostres assessores tenen en aquest àmbit i així poder resoldre qualsevol dubte més personal que tingueu. I tot això sense obligació de compra mínima! Sols es paga un preu simbòlic que inclou el desplaçament, el tapersex, la consulta individual i l’enviament de les joguines (en el cas que decidiu comprar i no disposi en aquell moment d’assortiment per a tots/es).

Com funcionen els nostres Tuppersex?

Reuneix un grup d’amics, amigues o mitxe. El millor és que sigueu entre 8 i 12 persones, si sóu més o menys, cap problema, adaptem el Tuppersex Lleida a les necessitats del grup. Escolliu un lloc per realitzar la reunió Tuppersex, ja sigui un pis, casa, … particular, un local, un restaurant, …

Tingueu present que el Tuppersex dura entre 2 i 3 horesNo hi ha obligació de compra mínima en els nostres Tuppersex.

Recorda que fem Tuppersex Lleida ciutat, Alta Ribagorça, Alt Urgell, Baixa Cerdanya, les Garrigues, la Noguera, el Pallars Jussà, Pallars Sobirà, Pla d’ Urgell, la Segarra, el Segrià, el Solsonès, l’ Urgell i la Vall d’Aran.

Escull professionalitat i diferència per al teu Tuppersex Lleida! 

Com ens Valoren?

Informació detallada

Qué es un Tuppersex?

Els Tuppersex arriben a Espanya a principis del segle XXI, imitant les reunions Tupperware que es feien, però amb prodcutes eròtics.

Al principi, era poca la gent que s’atrevia a fer aquestes reunions Tuppersex, amb els pas dels anys, podem dir que avui en dia, és un pràctica molt estesa a nivell nacional i sobretot a Catalunya.

Des de montseiserte.com, volem fer arribar aquesta pràctica a tots els racons de Catalunya, i ara, aterrem a Lleida.

Els Tuppersex a Lleida estan de moda, però us heu parat a pensar, quins son els beneficis de contractar una empresa o una altre?

El món dels Tuppersex, és com amb la majoria de serveis d’avui en dia, un oceà de competència. Els Tuppersex de la Montse Iserte, volen, en primer terme, argumentar tota la reunió amb fonaments sexòlegs verídics, gràcies als estudis de les nostres assessores en sexologia, en segon terme, un assessorament sexual gratuit individualitzat al final de la reunió, en el que pdoreu resoldre tots els dubtes que tingueu amb la nostre sexòloga i finalment, vendre els millors productes del mercat als millors preus.

Escolliu l’equip de la Montse Iserte per als vostres Tuppersex LLeida i província.

A continuació, podeu trobar el llistat de les ciutats en que treballem en la província de Lleida, si no la trobeu, no patiu, ens adaptem a qualsevol racó de la geografia catalana.

Tuppersex a Lleida, Tuppersex a Tàrrega, a Almacelles, a Tremp, Tuppersex a Balaguer, Tuppersex a Mollerussa, Alcarràs, a Solsona, Tuppersex a Cervera i Tuppersex a la Seu d’Urgell.

Tuppersex Lleida – Assessorament 360º

La millor compra és aquella en que et sents acompanyat en tot moment, des de l’adquisició d’un producte, fins al servei post venda davant de qualsevol dubte. Aquesta és la filosofia dels Tuppersex Lleida de la Montse Iserte i el seu equip.

Tindreu una explicació fantàstica durant el tapersex, feta a càrrec de la Montse o qualsevol sexòloga del seu equip. Abans de comprar algun dels productes (si us animeu) tornareu a rebre un assessorament i podreu resoldre dubtes. Un cop tingueu el producte a casa vostra, si us surt algun dubte, algun imprevist o qualsevol “quelcom” que faci necessari contactar amb nosaltres, estarem encantats d’ajudar-vos i des fer fàcil qualsevol petit problema.

Així doncs, no dubteu a contractar la Montse Iserte per als tapersex Lleida.

Els Tapersex Barcelona amb l’equip de la Montse Iserte, sinònim de qualitat. Disfruta, gaudeix i sobretot aprèn. Totes les nostres assessores son psicòlogues, especialitzades amb sexologia i a més a més formades a consciència en l’àmbit del productes eròtics. Si no teniu local/lloc per fer el Tapersex a Barcelona, podeu venir a fer a la nostre botiga eròtica de Poblenou.

Altres llocs on realitzem reunions:

El Nostre Equip

tania tuppersex sevilla

Tania

Sevilla

Montse Iserte

Catalunya

natalie tuppersex tarragona

Natalie

Barcelona/Tarragona

maria tuppersex madrid

Maria

Madrid

Àurea

Barcelona

tania tuppersex sevilla

Tania

Sevilla

Montse Iserte

Catalunya

natalie tuppersex tarragona

Natalie

Barcelona/Tarragona

maria tuppersex madrid

Maria

Madrid

Àurea

Barcelona

Nadia

Barcelona/Girona

Marta

Barcelona

Dana

Girona/Barcelona

Cristina

Barcelona/Lleida

Júlia

Barcelona

Nadia

Barcelona/Girona

Marta

Barcelona

Dana

Girona/Barcelona

Cristina

Barcelona/Lleida

Júlia

Barcelona

Júlia

Barcelona/Lleida

Sònia

Barcelona

Abril

Barcelona/Girona

Eva

Tarragona

Montse

Barcelona

Júlia

Barcelona/Lleida

Sònia

Barcelona

Abril

Barcelona/Girona

Eva

Tarragona

Montse

Barcelona

Diversió Assegurada!

Les Valoracions ens Avalen

Reserva la teva Experiència Tapersex Lleida!

O bé, omple el formulari