Tiempo de lectura: 3 minutos

Tuppersex Barcelona

Realment, és curiós veure com depenent de l’empresa, o de la persona, o de qualsevol ésser que nombri aquesta paraula, l’acabi escrivint de maneres diferents. En la diversitat està la gràcia de la vida i jo no sóc ningú per jutjar si s’escriu d’una manera o altre, lúnic que sé, és que durant aquest article, em veureu escriure uns quants cops “Tuppersex Barcelona“.

Com ja sabreu, i si no, ara ja ho sabreu, em dedico a fer Tuppersex des de fa moooolts molts anys…quan vaig començar, gairebé no hi havia ningú a Espanya ni Catalunya que practiqués els Tuppersex. Malauradament i com qualsevol negoci d’avui en dia, no vaig tardar gaire a veure com aquest món es començava a omplir de competència. Com diuen molts gurús del món de l’empresa, la competència és bona ja que fa aguditzar l’enginy a les empreses que lluiten per vendre el mateix i sobretot és bona pel consumidor final, que rep els beneficis d’aquesta ferotge lluita en forma de quantioses rebaixes constants de preu.

Evidentment, estic d’acord en que ha d’existir la competència, ja que si no, estariem parlant d’un monopoli o oligopoli i com sabreu, aquests sí que fan el que volen sense tenir en compte ningú…no cal entrar en noms, però ja que hi sóm…malaurats bancs, elècriques, companyies de telèfons, …

Supervivència i competència

Si poseu Tuppersex Barcelona a Google, veureu com entre d’altres, hi surto jo. No és un tema d’ego personal, si no un tema de supervivència. Podeu seguir mirant moltes de les empreses que hi surten com a Tuppersex Barcelona i veureu, que com amb qualsevol altre negoci, la competència és gran.

Personal i afortunadament, mai he anat al dentista i m’ha tret el queixal el fruiter de la fruiteria que tinc al costat de casa, com tampoc mai he anat a buscar fruita i m’ha atès el meu dentista.

Per sort, mentre reformava el recent estrenat local / botiga de Vibracions, la posada a punt de l’electricitat, la va fer un electricista, dono gràcies que no ho va fer el meu dentista.

També puc donar gràcies a que quan he anat al metge, m’ha atès un professional amb més de 10 anys d’estudis universitaris i no el meu agrait electricista que em va fer la instal·lació a la botiga.

Al igual que quan vaig a la fruiteria que em recomanin un meló, no m’agradaria que ho fés el meu ginecòleg.

I ara pensareu, on vol anar a parar aquesta noia…doncs bé, m’agradaria que agaféssiu consciència que al igual que en moltes situacions de la vida, el major encert és posar-se en mans d’un professional, en el món dels productes eròtics i sobretot de la salut sexual també.

Tuppersex Girona

Qualsevol persona amb empenta i ambició, pot comprar 4 vibradors i 4 cremetes als mils de proveidors que existeixen i sota algun nom i les paraules Tuppersex Barcelona, posar-se a fer reunions. Evidentment i gràcies a Déu, això és totalment legítim o lloable i qualsevol persona que vulgui fer un Tuppersex a Barcelona o a on sigui, pot contractar aquesta persona. Amb una mica de gràcia i dots venedores, es pot posar els clients a la butxaca. Poc a poc pot anar creixent i fer-se un petit o gran nom dins d’aquest món.tuppersex barcelona

Hi ha molta gent que quan contracta un Tuppersex Barcelona o Tuppersex Girona o a on sigui, siguin per les circumstàncies que siguin, escull un Tuppersex a cost 0 o inclús, a poder ser un que hi hagi algun regalet, perquè no. És noble, tothom fa el que vol o creu amb els seus diners / temps personal i de lleure.

Problema sexual

En moltes de les reunions Tuppersex, la gent riu, s’ho passa bé i disfruta veient coses no habituals en el seu dia a dia, i perquè no, deixa volar la imaginació. Però, què passa si tenim un problema sexual, o un dubte que ens fa vergonya explicar-lo o simplement volem saber quins perills pot tenir un producte concret o quins beneficis, o com millorar la vida sexual amb parella, o un llarg etcètera de preguntes que de ben segur, sense una formació indicada per aquests casos, les respostes seran esqüetes o nules, creieu-me.

Com qualsevol altre producte que pugui existir, la qualitat es fa pagar…si us plau, no compreu mai un vibrador de 15€!!! Cadascú tindrà la seva opinió, però la meva és oferir sempre la màxima qualitat, sigui al preu que sigui (sense passar-nos) per tal de garantir que allò que pot acabar entrant per la nostra vagina, o per el nostre anus, tingui lo necessari per tal que no hi hagi cap tipus de problema a posteriori.

No em vull allargar gaire més amb aquest article “Tuppersex Barcelona” ja que entenc que portar més de 800 paraules escrites, pot ser de mal portar per algun lector, simplement i per acabar, sigui Tuppersex o Tapersex o Taper el que sigui, recordeu la meva recomanació –> Poseu-vos sempre en mans d’un professional, la salut sexual és molt important!

Tuppersex Barcelona